meg mindig rothbol

2011.07.09. 19:17

Nem menekultem el hajat tepve eleddig, szoval itt vagyok meg mindig Rothban. Az elmult ket nap azzal telt, hogy minden fontos dolgot elintezzunk, ebben benne van a lab epillalas is ami azert jo mert edzes (azaz az izmaim terhlese) nelkul tologathatom kijebb fajdalomkuszobom korlatait, igy nem tuynulok el a versenyig. Gyonyoru 2 oras elfoglaltsag volt, a hetszazat! Utana egy xl-es tonhalas pizza plusz sor. Ma reggel atmozgato uszas a palyan, es konnyu kerozas. Aztan Woody bacsi lecsekkolta az egesz bringamat, es vittuk is az egyes szamu depoba. Nem keves bringa foglalt helyet ott, en nagy szegyelosen betoltam a pro reszlegbe, ahova a kordon meloll integetek, es koszongettek a nezok (a zavarom ettol nem kimondottan csokkent :) de nagyon jo erzes volt!  Majd leadtam a futozsakot, amit elvileg visznek a kettes szamu depoba, es remelem hogy nem a helyi szemettelepre, mert akkor kellemetlen maraton ele nezek mezitlab. Most mar csak pihenes, filmnezes (hogy kicsit kikapcsoljam az agyam a verseny oruletbol), egy ujabb pizza majd egy nagy alvas es kelles reggel 4:30kor (van egy olyan erzesem, hogy  a halotarsam meg fog szenvedni ezzel az ebresztesi idoponttal:) 

Nem tudom, hogy lesz e ido irni holnap reggel, ha nem akkor talakozunk a tuloldalon ahol mar semmi nem faj. Probalok majd este kormolni, hogy a sokezres olvasotabor igenyeit kielegithessem :)

A vegere csak annyit: "hogy kicsi jezus arabok es olaszok istnen adj erot!" :D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fesstdi.blog.hu/api/trackback/id/tr693053440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása